Back(pack) to work!

Ook 'grown-ups' maken zich klaar voor september

September loert om de hoek en naast alle scholieren, maken ook werknemers zich klaar om er terug in te vliegen. De ene gaat met de trein of de auto, de andere kiest bewust voor een step of fiets. Sommigen combineren zelfs meerdere vervoersmiddelen. En juist voor die 'urban commuters' lanceert Samsonite haar Hull Backpack Sleeve 15.6". De combinatie van lichtheid, flexibiliteit en bescherming is precies wat dit "tweede huid" -concept tot een must-have maakt voor urban nomads en commuters.

 

Dankzij het slanke ontwerp en praktische borstriemen hecht de rugzak zich als een tweede huid op je lichaam. De anti-diefstal opening aan de achterkant zorgt voor extra veiligheid. En mocht je dat nog niet genoeg vinden, dan is de rugzak zo dun dat hij gemakkelijk onder een jas of pull kan worden gedragen voor ultieme bescherming en gemoedsrust.

De Hull Backpack Sleeve 15.6” is beschikbaar in 3 kleuren (zwart, blauw en wit) via samsonite.be en in Samsonite verkooppunten. Aanbevolen verkoopprijs:

Hull Backpack Sleeve 15.6”: €89
Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be