BENELUX PRIMEUR IN TRUNK & CO STORE ANTWERPEN

Lancering van twee wereldmerken: Hartmann, iconische Amerikaanse luxekoffers & Lipault Paris, kleurrijke hippe koffers en handtassen

Antwerpen, 26 maart 2015 – Twee absolute wereldmerken veroveren vanaf nu ook de Benelux-markt van reiskoffers en handtassen: Hartmann, een Amerikaans merk dat al meer dan 135 jaar de meest luxueuze reiskoffers en fijne lederwaren vervaardigt en Lipault Paris, het hippe & kleurrijke handtassen- en bagagemerk. In de Benelux zijn beide merken in première verkrijgbaar bij de recent geopende Trunk & Co shop in Antwerpen.

 
   

Hartmann, iconische Amerikaanse luxekoffers

Hartmann werd in 1877 in Milwaukee, Wisconsin opgericht door Joseph S. Hartmann.  Het vervaardigt al meer dan 135 jaar de meest luxueuze, prachtig afgewerkte reiskoffers en fijne lederwaren. Van in het prille begin streefde Hartmann er naar bagage te maken als symbool van uitmuntendheid, trouw aan zijn devies “Luggage so fine it will stand as a symbol of excellence”.  Al snel veroverde hij de harten van de meest welvarende reizigers die de kwaliteit, de stevigheid, het elegante design en de trendy look van de koffers waardeerden.

 

Hartmann is een merk dat kan bogen op vele jaren vakmanschap.  Net zoals reizen zelf, hebben de Hartmann-reiskoffers een serieuze evolutie gekend: van de klassieke pullmans voor reizen per stoomboot, over de stevige koffers voor treinreizen tot ultralichte handbagagekoffers voor hedendaagse vliegreizen.  Hartmann is blijven innoveren en heeft luxueus reizen door de jaren heen naar een steeds hoger niveau gebracht.

 

Tot op vandaag blijft de missie van Hartmann ongewijzigd: nieuwe producten ontwikkelen die perfect inspelen op de behoeften van de meest veeleisende reiziger.

7R, de allernieuwste Hartmann collectie vat de essentie van Hartmann perfect samen: luxueus, innovatief, elegant, intelligente functionaliteit en de hoogste kwaliteit. Dat ze in hun opzet geslaagd zijn, bewijst de Red Dot ”best of the best” award die het merk in 2014 kreeg voor de 7R-collectie.

 

Lipault Paris, kleurrijke hippe koffers en handtassen

Het succes van Lipault heeft alles te maken met de durf van zijn stichters François en Karine Lipovetsky. Vanuit een kleine boetiek van amper 17 vierkante meter in de Rue de Vaugirard in Parijs veroverden ze in een mum van tijd de Franse markt met kleurrijke en creatieve ontwerpen en innovatieve oplossingen zoals de plooibare koffer. Het resultaat? Drie eigen boetieks in Parijs, eentje in Straatsburg, en verkooppunten in de meest prestigieuze Franse huizen zoals Galeries Lafayette en Printemps du boulevard Haussmann.

Hun devies: trendy reiskoffers en handtassen die de reissector meer kleur geven! Het merk blinkt uit in creativiteit en legt de nadruk op design, kleur, materiaal en stijl. Deze opmerkelijke keuzes hebben er mee voor gezorgd dat de Lipault producten geregeld te spotten zijn aan de zijde van bekende fashionista’s.

Vandaag staat Lipault Paris voor een uitgebreid assortiment aan betaalbare koffers en bijhorende handtassen, vervaardigd uit soepel en zijdezacht nylon en beschikbaar in de meest trendy kleuren. Lipault Paris, dat is uw koffer zien én gezien worden met uw koffer!

 

Trunk & Co, the new place in town for bags & luggage

Trunk & Co, dat is de perfecte “one stop shop” voor elk soort reiziger. Of je nu een trektocht door het Himalayagebergte plant, er een weekendje op uit wil trekken, of iets geschikts zoekt om dagelijks mee naar het werk te pendelen: het Trunk & Co assortiment biedt een uitgekiende selectie koffers, rugzakken en (hand)tassen van de meest gereputeerde merken ter wereld.

Paul Robert, General Manager Benelux: “Wij zijn bijzonder verheugd met de opening van onze Trunk & Co store in Antwerpen, de eerste in de Benelux. Goede smaak, kwaliteit en creativiteit durven zich hier echt laten gelden. Wij zijn ervan overtuigd dat heel wat Antwerpse reizigers en fashionista’s snel de weg naar Trunk & Co zullen vinden. Wij bieden namelijk alles waar de hedendaagse reiziger en pendelaar maar van kan dromen.”

De nieuwe winkel in Antwerpen biedt een modieuze selectie van reiskoffers, handtassen, businesstassen, rugzakken, en reisaccessoires van Hartmann, Lipault Paris, Samsonite, American Tourister,  Gregory, High Sierra  en Disney by Samsonite.

Contacteer ons
Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be