Business voor leuke vrouwen!

Business voor leuke vrouwen!

De Samsonite Highline collectie

We zien ze overal, de nieuwe businessvrouw. Nog snel een meeting aan het voorbereiden op de trein, in druk overleg via de smartphone, meetings in de hipste lunchtentjes en druk bezig met huishoudelijke taken na de ´werkuren´. Bezige bijen, dat zijn ze en daarom verdienen ze een extraatje. 

De Highline-collectie biedt de perfecte combinatie tussen elegantie en organisatie. Deze collectie is gemaakt van 100% leder en verkrijgbaar in zwart, askleur, bordeaux en babyblauw. Business gear hoeft dus helemaal niet saai te zijn, met deze tassen kan de nieuwe werkdag niet snel genoeg beginnen! 

De tablet holder is verkrijgbaar voor €169

De laptoptas is verkrijgbaar vanaf  €299

 

 

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be