Cosmolite 10 year celebration

Samsonite viert tienjarig bestaan van de iconische Cosmolite met een goud/zilver limited edition

Om deze mijlpaal van de 10e verjaardag van de eerste Cosmolite koffer te vieren lanceert Samsonite een exclusieve goud/zilver editie van de bestseller in februari 2018.

Sinds de baanbrekende Cosmolite lancering is de koffer steeds lichter geworden terwijl het zijn unieke vorm en stevigheid in dit proces heeft behouden. Het resultaat van deze 10-jarige evolutie, die verschillende designprijzen in de wacht sleepte, kenmerkt zich nog steeds door de Samsonite kernwaarden: lichtheid, sterkte en design. 

Geïnspireerd door het de gouden jaar bevat de Cosmolite jubileumeditie gouden versieringen en speciale uitvoeringen ter ere van het design. Voor deze speciale gelegenheid wordt het Cosmolite-silhouet geaccentueerd met gouden afwerking: op het handvat, de ritsen en de details aan de binnenkant. Het design wordt benadrukt door een op maat gemaakt zilveren en gouden vlechtpatroon, dat een prachtig visueel effect geeft aan het golvend patroon. 

De binnenkant is een eerbetoon aan  de inspiratie van het originele Cosmolite design: de zeeschelp. De schelp staat symbool voor duurzaamheid in zowel de vorm als het materiaal.

De voering met zwarte reliëf, past perfect bij het patroon aan de buitenkant van de koffer en wordt verder afgestemd met een uniek label en gouden details op de riemen, ritsen en ritssluiting. 

De lancering van deze goud/zilver limited edition Cosmolite wordt vergezeld door My Samsonite, een gloednieuwe dames handtassen collectie. Deze stijlvolle handtassen zijn verkrijgbaar in Rose Platinum en Bronze, om de perfecte reislook af te maken.

Extra leuk detail: De nieuwe My Samsonite collectie zal worden gelanceerd met een aanvullende monogramming service, exclusief verkrijgbaar bij Samsonite winkels en online via Samsonite.be. U kan tot wel drie initialen toevoegen in gouden 3D-metalen letters voor een persoonlijke touch, of als perfect cadeau. 

De lichtste en sterkste

Cosmolite is super licht en sterk en heeft een indrukwekkende impactweerstand, wat betekent dat de koffer zijn vorm behoudt en de binnenkant wordt beschermd in het vliegtuig en op de bagageband.

Cosmolite werd gelanceerd in 2008 en bleek direct een bestseller te zijn, tot op de dag van vandaag. Het innovatieve ontwerp heeft al tal van prijzen gewonnen waaronder de prestigieuze Red Dot ‘Best of the Best’-design award in 2010. 

Wist je dat?

Sinds de introductie in 2008 zijn er maar liefst 2,7 miljoen Cosmolite koffers verkocht over de gehele wereld.

Elke 2 minuten wordt er wereldwijd een Cosmolite koffer verkocht.

 

Verkoop informatie:

Aanbevolen verkoopprijs My Samsonite: €129

Aanbevolen verkoopprijs Limited Edition Cosmolite - Spinner 55: €415

Aanbevolen verkoopprijs Limited Edition Cosmolite - Spinner 69: €455

Aanbevolen verkoopprijs Limited Edition Cosmolite - Spinner 75: €485

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be