De perfecte valentijnsgeschenken voor de echte romanticus!

De perfecte valentijnsgeschenken voor de echte romanticus!

Een romantisch reisje. Hét vooruitzicht om samen even aan het drukke leven te ontsnappen. Want de mooiste cadeaus zijn diegene waar we de mooiste herinneringen aan over houden. En bij Samsonite geloven we dat reizen mensen samenbrengt en relaties verrijkt!

Story image

De letters L O V E

Of liever, de initialen van je geliefde. De personalisatieservice van Samsonite laat je toe om een unieke en persoonlijke boodschap toe te voegen aan je favoriete mannen- en vrouwencollecties.

Voor haar

De initialen in goud metaal (maximum 3) om naast de My Samsonite handtas ook de Lady Charmy sleutelhanger en Classic Lady portemonnee te personaliseren.

Een extra ontdekking: de embossingservice om bagagelabels een persoonlijke touch te geven.

Voor hem

Het lederen bagagelabel van de nieuwe Lite-Box Alu koffer kan je volledig laten personaliseren door de Samsonite embossingservice. Een stijlvol cadeau waar mannen van houden.

Dé tas voor elke business man en de coolste avonturiers, Pro-DLX 5. De nieuwste versie van deze rugzak in Oxford Blue heeft een geïntegreerd bagagelabel dat volledig aangepast kan worden naar jouw wensen (of die van je geliefde).

Story image

Miles & love

De favoriete koffer van de frequent flyers, B-Lite Icon met top pocket. Een handige koffer met bovenvak, ideaal voor het opbergen van reisdocumenten en vloeibare producten. Prodigy is dan weer perfect voor de business reiziger die op ieder moment aan zijn of haar laptop moet kunnen. Nog eentje om te testen: de Cityvibe 2.0 Laptop Backpack, een model met meerdere vakken met een ultra coole look!

Zeg het met bloemen

Voor Valentijn presenteert Samsonite de poppy print op My Samsonite handtassen, de Karissa rugzak en de nieuwe Up Way omkeerbare paraplu.

Story image

 

Alle collecties, personalisatieservice en embossing zijn beschikbaar via www.samsonite.be en/of in de Samsonite store in Brussel en Antwerpen.

Aanbevolen verkoopprijzen:

Producten voor haar

My Samsonite vanaf  €109

Karissa rugzak in poppy print €99

Classic Lady SLG €85

Heritage tag, Pop tag, Lady Charmy en IM T@g vanaf €19

Up Way in poppy print €45

Producten voor hem

Lite-Box Alu vanaf €550

Pro-DLX 5 vanaf €79

B-Lite Icon vanaf €99

Prodigy vanaf €249

Cityvibe 2.0 rugzak vanaf €99

 

 

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be