Disney Forever, een collectie speciaal voor fashionista's!

Disney Forever, een collectie speciaal voor fashionista's!

Een nieuwe Disney by Samsonite collectie voor vrouwen

De modewereld lijkt maar niet genoeg te krijgen van Mickey en Minnie Mouse. Niemand is dan ook ooit te oud voor de Disney magie! En dat is de reden waarom Samsonite de magische Disney Forever tassen voor vrouwen introduceert.

Het Disney Forever gamma is een echt eerbetoon aan Minnie Mouse. Het assortiment, in een funky monochroom en roze print, bevat een schoudertas, rugzak, reistas, clutch en toilettasje. Minnie voegt een klassieke charme en een speels element toe aan je outfit! De Disney Forever tassen zijn perfect voor het opbergen van je dagelijkse musthaves en zijn je BFF bij het inpakken voor een weekendje weg of voor het meenemen van je sport en-dansuitrusting. Ben jij een funky fashionista? Dan kan je deze collectie niet laten gaan! 

Verkoopinformatie: 

Disney Forever - Shoudertas - €59

Disney Forever - Clutch - €39

Disney Forever - Rugzak - €59

Disney Forever - Reistas - €69

Disney Forever - Toilettas - €35

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be