Een nieuw kameraadje voor de kleinsten

Droom weg met de nieuwe Happy Sammies collectie van Samsonite

Je kids dromen samen met Happy Sammies weg tijdens het volgende reisje. Of het nu gaat om de ochtendtrip naar school of een weekendje weg bij oma en opa, deze schattige diertjes houden ze steeds gezelschap.

De nieuwe Happy Sammies collectie bestaat uit tassen en Uprights in de vorm van de meest schattige diertjes. Laat je oogappels kennis maken met Rabbit Rosie, Fox William, Teddy Bear en Kitty Cat. Samen zijn ze onafscheidelijk en beleven ze gegarandeerd de leukste tijd! 

De Happy Sammies collectie is beschikbaar in de Samsonite verkooppunten en via www.samsonite.be

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be