Een unieke collab waarmee je een tipje van je ware “ik” toont.

Samsonite en Diesel veroveren samen de reiswereld!

Story image

Embargo tot 21 oktober 2019. Wereldleider in bagage Samsonite en Italiaans fashion en lifestylelabel Diesel slaan de handen in elkaar en lanceren een opvallend originele, semi-transparante reiscollectie met fantastische details voor de nieuwe generatie reisfanaten en pendelaars. 

De “gele” draad door deze sublieme collectie is contrast. Van ondoorzichtig naar transparant. Van gitzwart naar limoengeel. Van de alom bekende Samsonite details naar hippe features voor reizigers die hun bagage zien als een verlengstuk van hun dagelijks bestaan.

Story image
 “Het idee achter deze samenwerking en de campagne is onlosmakelijk verbonden met de huidige tijdsgeest. We leven in een bruisende wereld, waar alles voortdurend in beweging is. Een wereld ook waarin we iedere dag opnieuw proberen het juiste evenwicht te vinden tussen wat we wel of niet met de hele wereld willen delen. Want hoe je het ook draait of keert, ons leven is via sociale media, via onze job, via sociale groepen, steeds meer en meer openbaar geworden,” zegt Andrea Rosso, Creative Director van Diesel Licences. “Toch gaan we sinds de opkomst van het digitale tijdperk ook veel bewuster om met privacy - gegevens, foto's, materiële bezittingen en zoveel meer. Het design van deze tassen weerspiegelt de balans die we allemaal moeten zoeken; we laten de wereld een tipje zien van wie we zijn, maar tonen niet alles!"
Sofie Deboes, Product Marketing Director bij Samsonite Travel Europe vult aan: “Vanaf de allereerste meeting kon je de passie en gedrevenheid van beide partijen voelen om samen de grenzen van wat bagage moet uitstralen te verleggen. Vanuit het oogpunt van Samsonite was het echt spannend om uitgedaagd te worden om uit onze comfortzone te stappen.”

Travel in style

Deze exclusieve collectie herinterpreteert 3 iconische Samsonite collecties met een flinke dosis Diesel attitude en DNA, voor een compleet assortiment met zowel bagage als zakelijke rugzakken.

Wil je  een fashion statement maken met een harde koffer? De Samsonite x Diesel Neopulse koffer heeft het allemaal: licht, stevig én opvallende trendy details. Geslaagd spel tussen zwart en geel aan de binnen- en buitenkant en soepel rollende wielen afgewerkt met het bekende Diesel Mohawk logo.

 

Zoek je een praktische reisgezel met een sportieve look? De Samsonite x Diesel Paradiver Light collectie is niet alleen water-en vuilafstotend, het biedt ook een heleboel praktische details met verschillende onderverdelingen zodat je alles makkelijk kan opbergen.

 

De items van beide collecties worden geleverd met een ingenieus met magneten bevestigde rugzak met trekkoord. Een trendy must-have item voor een dagje zee of uitgebreid stadsbezoek. Alle handbagagekoffers zijn bovendien uitgerust met een externe USB-poort om altijd en overal de nodige power te hebben. 

Krijg jij steeds opnieuw een gevoel van vrijheid en creativiteit als je door de straten van jouw favoriete stad struint?  De praktische Openroad laptoprugzak en de weekender rugzak worden jouw onmisbare partner. De perfecte combinatie tussen multifunctionaliteit en een eigentijds design.

 

De Samsonite x Diesel collectie is beschikbaar online, in Samsonite en Diesel winkels en bij geselecteerde department stores vanaf 21 oktober 2019. Aanbevolen verkoopprijzen:

Samsonite x Diesel - Spinner 55: €309
Samsonite x Diesel - Spinner 69: €329
Samsonite x Diesel - Spinner 75: €349
Samsonite x Diesel - Spinner 81: €369

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be