Samsonite Securipak :

De allereerste anti-diefstal collectie van Samsonite

Story image

In 2018 werden er in België bijna 26.500 gevallen van zakkenrollerij geregistreerd*. Een stijging van maar liefst 15% ten opzichte van 2017. Samsonite gaat de uitdaging aan om dit groeiend probleem in de Belgische straten aan te pakken met Securipak: een innovatieve anti-diefstal collectie met urban rugzakken voorzien van diverse veiligheidsfuncties.

Safety first

Alle innovaties op een rijtje:

  • Het hoofdvak van de rugzak is enkel toegankelijk via de achterkant.
  • De Securipak is voorzien van een verborgen RFID-vak aan de zijkant, zo kunnen je kaartgegevens niet illegaal gekopieerd worden.
  • De stof van de rugzak is snij- en scheurbestendig.
  • De rugzak is gemaakt uit gerecycleerd en duurzaam materiaal.

 


Personaliseerbaar

Securipak is beschikbaar in S en M en bestaat in maar liefst 11 uitvoeringen. Van True Blue naar een Deep Forest Camo-print. Een personal touch? Laat je matching label bedrukken met jouw initialen of favoriete symbolen! 

 

Securipak is beschikbaar via www.samsonite.be en bij erkende Samsonite verkooppunten voor de aanbevolen verkoopprijs van:
Securipak S: €99
Securipak M: €99

 

*https://www.statista.com/statistics/535675/pickpocketing-cases-in-belgium/ 

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be