Ga mee op een spannend avontuur met Cars III

Samsonite viert de release van de Cars III film in juli met de lancering van een nieuwe reeks ultra coole Cars III producten (Disney by Samsonite) waarvan kids helemaal in de wolken zullen zijn! Dus wacht niet langer om Bliksem McQueen mee te nemen op al je avonturen!

Kinderen zijn helemaal weg van de Cars films omdat ze de karakters herkennen, zichzelf kunnen vinden in de dilemma’s en kunnen genieten van de spannende avonturen van de personages, wetende dat het aan het einde allemaal goed zal komen. Cars I en II brachten ruim 1 miljard dollar op en Cars III is alvast onderweg!

Klaar voor de start? Go! Fans over de hele wereld kunnen niet meer wachten en verlangen naar het moment dat de film te zien is in de bioscoop. Kunnen jouw kinderen niet meer wachten? Kan JIJ niet meer wachten? Met Disney by Samsonite kan het grote avontuur nu al beginnen! De Disney Ultimate collectie met Cars III bestaat uit stevige reistrolleys, twee verschillende rugzakken die perfect zijn voor school, sport of vrije tijd én een klein tasje dat je kan gebruiken voor toiletspullen, pennen en potloden of misschien wel als geheim plekje om je Cars III bioscoop kaartjes te verstoppen. Je tablet of laptop kan je veilig opbergen in de coole Airglow en Tabzone hoezen. Ready! Set! Go!

Adviesverkoopprijs vanaf € 24,-
De collectie is verkrijgbaar via Samsonite verkooppunten en www.samsonite.be

Copyright 2017 Samsonite / © Disney / Pixar

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be