Handige oplossingen voor de business-reizigers

Handige oplossingen voor de business-reizigers

Zit jij vaker in een vliegtuig of op de trein dan op kantoor? Snel je van de ene meeting in de andere? En staat er minstens drie keer per week een ingepakt koffertje klaar? Dan ken jij zeker het gezegde ´Time is money´ en daar speelt Samsonite handig op in met de allernieuwste snufjes voor businessreizigers. 

De Lite-Biz Rolling tote, gemaakt uit het stevige en lichte Curv-materiaal, heeft een ultra-handig gewatteerd voorvak. Altijd en overal bereikbaar en dus ideaal om nog snel even je presentatie te bekijken zonder je hele koffer ondersteboven te halen.

Met Smarttop toont Samsonite opnieuw een knap staaltje van technisch vernuft. Het merk slaagt erin om een innovatief bovenvak te integreren in een handbagagekoffer. Een absoluut unicum op de markt!  Je koffer al opgeborgen in het handbagagevak en je smartphone vergeten? Of net goed gesetteld en net dan moet je jouw treinticket tonen? Je hele koffer openen is niet meer nodig. Steek al je must-have reisitems in het bovenvak en je kan in 1-2-3 alles nemen zonder je koffer ook maar te verplaatsen.  

PRO-DLX 4 tablet workstation voor de échte workaholics. Door het open zippen van één rits komt je tablet tevoorschijn en creëer je je eigen on-the-go kantoor.

 

Now back to work!

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be