Heb jij de trends op zak?

Heb jij de trends op zak?

Het wordt warmer en iedereen droomt ervan zo snel mogelijk een koffer te pakken en te genieten van die welverdiende dagen vakantie! Je weet bijna zonder na te denken wat mee te nemen, dat ene fleurige rokje en die fringe sandaaltjes.. maar is je koffer ook wel trend-proof?

Wij gingen op zoek naar dé drie kleurentrends van deze zomer en de matching reisaccessoires!

Wit is zó 2015… Doe ons maar een tintje off-white. Een elegante en vrouwelijk tint die één ding uitstraalt: avant-garde! Het hevige wit werd omgevormd tot een glanzende moet-ik-hebben tint.

Deze tint in het Samsonite-assortiment? De Cosmolite beautycase - Pearl -  €199

 

Het kust-geïnspireerde Snorkel Blue. Een hele diepe tint die werkelijk met alles te combineren valt! Één blik op deze tint en je droomt meteen weg van een duik in de prachtig blauwe zee. 

Deze tint in het Samsonite-assortiment? Neopulse - Metallic Blue - vanaf  €219

 

But first, coffee! Een alom gebruikte quote die niet enkel op je ontbijttafel past, maar ook in het trendboek een vast plaatsje heeft. Een prachtige, mokka-kleurige dégradé die je doet verlangen naar… je volgende trip.

Deze tint in het Samsonite-assortiment? Streamlife - Walnut/Dark Brown - vanaf €199

 

And off we go! 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be