Heb jij Dory gevonden deze zomer?

Heb jij Dory gevonden deze zomer?

Tel je ook al af om terug de speelplaats op te hollen en alle spannende verhalen die je hebt meegemaakt deze zomer te vertellen aan je allerbeste vriendjes. Het spannendste uitje deze zomer? Finding Dory! En nu we Dory hebben gevonden, willen we haar natuurlijk NOOIT meer kwijt.

 

Daarom schitteren alle kids vanaf september met hun splinternieuwe Disney by Samsonite - Finding Dory schoolaccessoires. Natuurlijk mogen we ook haar beste vriendje Nemo niet vergeten. Hopelijk raken ze elkaar nooit meer kwijt!

 

Finding Dory

Disney by Samsonite - Backpack S+ Pre-School - €45

Disney by Samsonite - School trolley  - €79

Disney by Samsonite - Pencil case Pre-School - €20

Disney by Samsonite - Upright 50 - €109 

Finding Nemo 

Disney by Samsonite - Backpack S - €35

Disney by Samsonite - Hard Spinner 46 - €99

Disney by Samsonite - Toilet kit Pre-School - €22

Disney by Samsonite - Wallet Pre-School - €24 

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be