Het perfecte zomerbriesje met Samsonite

Het perfecte zomerbriesje met Samsonite

Donderdag 30 maart 2017 — Stevige én lichte koffers die er ook nog eens fantastisch uitzien? De S'Cure en Base Boost collecties van Samsonite vormen de perfecte combinatie voor je eerstvolgende zomervakantie.  

De Base Boost collectie is de perfecte lichtgewicht koffer in een moderne Dip-Dye uitgave! Het handbagage formaat weegt slechts 2 kg. Kwaliteit, bescherming en lichtheid: daar draait het bij deze collectie om. Het handige voorvak garandeert een maximaal volume en door het TSA-slot reis je zonder enige zorgen. Combineer deze soepele koffer met een hardschalige S'Cure koffer en je bent klaar om te vertrekken. De S'Cure koffers zijn gewoonweg super sterk en kleurrijk. HHet zomerse kleurenpallet van S’Cure is geïnspireerd op een tropisch paradijs met een kristalheldere zee, een aangenaam briesje en heerlijke cocktails.

Naast de stijlvolle Base Boost kleuren en de prachtige seizoenskleuren van S'Cure, kan je ze vanaf nu ook zonder probleem met elkaar combineren. De geweldige en tijdloze marine kleuren, rood en blauw, doen het deze zomer opnieuw!

Je volgende reis begint bij het inpakken van je koffers! 

 

Verkoopinformatie: 

S'Cure - Spinner 55 - vanaf €175

Base Boost - Upright 55 - vanaf € 109