Het Samsonite trendrapport

Het Samsonite trendrapport

Ontworpen om gezien te worden

#aroundtheworld, #travelgram, #wanderlust; iedere dag opnieuw ontdekken we de mooiste bestemmingen. De ene keer in real life, de andere keer online. Unieke ervaringen en nieuwe plaatsen ontdekken staat ook in 2019 met stip genoteerd op onze bucket list! In dit trendrapport echter geen info over de mooiste stranden, de origineelste citytrip of de hipste bestemming. Wel dompelen we je onder in de wondere reiswereld via knappe koffers, hippe reistassen en handige reisaccessoires.

Kleurige transparantie

Doorkijkstoffen, transparante tassen; hot en trendy! De best-selling Neopulse koffer van Samsonite krijgt een doorschijnende - je leest het goed - maar wel kleurrijke cover! De koffer wordt geleverd met 3 packing cubes, zodat je zelf kan bepalen welke inhoud van je koffer zichtbaar is!

In de (lichtroze) wolken

Hip, fotogeniek en overal te zien... zou lichtroze een blijvende trend zijn? Ook Samsonite dompelt verschillende producten onder in een warme, zachtroze gloed. Maak een keuze uit één van de trendy modellen en maak je reisoutfit compleet!

Prints van kop tot koffer

De tijd waarin we één enkele print uitkozen om onze outfit te vervolledigen is voorbij; in 2019 is je print je outfit! Een monogram op je headscarf en daarbij een matching bikini? Doen! En waarom je kofferhoes niet matchen met je nekkussen? Alles mag!

Alle collecties zijn vanaf maart beschikbaar via samsonite.be en de Samsonite verkooppunten. Aanbevolen verkoopprijzen:

Neopulse Lifestyle - Limited Edition - Spinner 55 - €289
Neopulse DLX - Spinner 55 - €309
Neopulse Lifestyle - Spinner 55 - €259
Karissa Biz - Spinner 55 - €175
Karissa - Backpack 1 pocket - €115
Karissa - Backpack XS - €89 (headerpicture)
Lycra luggage cover - Heritage patches print - €30
Microbead travel pillow - Heritage patches print - €17
Microbead eye mask - Heritage patches print - €9

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be