I am singing in the rain….

I am singing in the rain….

of klinkt het meer als Oh nee, ik ga weer helemaal nat worden…

Met de ultrahandige én kleurrijke Samsonite minipli paraplu’s ben je altijd in stijl voorbereid op een typisch Belgisch regenbuitje.  En hou je vast want de regenbuien zijn weer op komst.  

Slechts 17 centimeter lang, verkrijgbaar in 6 flashy kleuren, ultralicht  en met een handig opbergzakje! De allerkleinste Samsonite paraplu ooit brengt kleur in grijze dagen.

Verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €30 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be