Keith Haring by Samsonite FW16

Keith Haring by Samsonite FW16

voor liefhebbers van kleurrijke reizen

Maandag 7 november 2016 — ‘Zoveel mogelijk personen mijn kunst laten ontdekken en ervaren, waardoor er zoveel mogelijk persoonlijke ideeën ontstaan: dat is wat ik heel graag wil!’

Keith Haring (1958-1990) maakte met zijn pop art graffiti prints ‘kleurrijke kunst voor iedereen’ en die gedachte wil Samsonite graag vieren met een tweede collectie ‘Keith Haring by Samsonite’.  Voortaan sieren de designs van het icoon uit de New Yorkse street art scene een reeks unieke reisaccessoires in hemelsblauw en felroze en reizen ze de hele wereld rond...

De kofferhoes breng je heel makkelijk aan rond je koffer als bescherming en meteen heb je een unieke en bijzonder herkenbare reiskoffer. Dankzij het extreem elastisch materiaal en de aanpasbare bandjes en gespen blijft alles perfect op zijn plaats. Ideaal voor de Samsonite Cosmolite spinner 75 en gelijkaardige koffers. 

Met het bagagelabel als finishing touch is je koffer of laptoptas voorzien van je naam en adres. Handig aan te brengen rond elk handvat dankzij de gespsluiting, terwijl het klepje over het transparante label voor de nodige privacy zorgt. 

Dankzij Keith Haring en Samsonite relax je ook onderweg in stijl. Deze reiskit met ultracomfortabel slaapmasker, zachte oordopjes en opblaasbaar reiskussen voor je nek zit in een handig herbruikbaar tasje.

Adviesprijs kofferhoes KH2: €35 
Adviesprijs bagagelabel (set van 2) KH2: €12
Adviesprijs reiskit KH2: €30