Back to school: Ready, set, go…

Dinsdag 23 juni 2015 — Nieuwe vriendjes maken, een traantje wegpinken, trots met je nieuwe schooltas over de speelplaats paraderen of voor de schoolpoort met je coole backpack op je rug samen met maten naar rapmuziek luisteren. De 1ste schooldag is één blijft een speciale gebeurtenis, voor klein én groot. En daar hoort natuurlijk dé perfecte boekentas bij…

 

 

… een rugzakje voor de allerkleinsten

Je kleutertje gaat helemaal weg zijn van deze Disney by Samsonite rugzakjes. Lekker licht en toch groot genoeg voor zijn boterhammetjes, een heerlijk vieruurtje en zijn lievelingsbeertje.   Niet alleen keicool maar ook handig en veilig dankzij de aanpasbare schouderriemen en de reflecterende details.

 

... een mooie boekentas of trolley voor je eerste leerboeken

In de lagere school is het tijd voor een échte boekentas om al die boeken te kunnen dragen. Enkele regeltjes: stel de riemen correct af, vul je boekentas enkel met wat je de dag zelf nodig hebt en als er in je school geen trappen zijn, kies dan voor een trolley… Maar kies vooral voor de super coole Frozen boekentassen, rugzakken of trolleys. Te girly? Kies dan voor een stoer Spiderman, Starwars of Cars exemplaar. Wat je ook kiest, met Disney by Samsonite steel je zeker en vast de show.

 

… Een coole rugzak voor tieners

Tieners willen een hippe zak. Het juiste kleurtje of de juiste print, dat is wat telt. Een waterdichte stof om de regen te trotseren, een compartiment voor een laptop, handige verdeelvakken om bv. een sweater in te stoppen en ventilatiekanalen die de rug fris en droog houden, zijn leuke nice to haves. Een High Sierra backpack, dat is de absolute must-have voor tieners!

 

Disney by Samsonite - Minnie backpack €39
Disney by Samsonite - Cars backpack €39
Disney by Samsonite - Cars pencil case €25
Disney by Samsonite - Frozen backpack €25
Disney by Samsonite - Ultimate Minnie schoolbag €59
Disney by Samsonite - Spiderman backpack €59
Disney by Samsonite - Starwars schoolbag €59
High Sierra - Spey backpack Majolica blue €35
High Sierra - Spey backpack Azalea €35