Back to school: Ready, set, go…

Nieuwe vriendjes maken, een traantje wegpinken, trots met je nieuwe schooltas over de speelplaats paraderen of voor de schoolpoort met je coole backpack op je rug samen met maten naar rapmuziek luisteren. De 1ste schooldag is één blijft een speciale gebeurtenis, voor klein én groot. En daar hoort natuurlijk dé perfecte boekentas bij…

 

 

… een rugzakje voor de allerkleinsten

Je kleutertje gaat helemaal weg zijn van deze Disney by Samsonite rugzakjes. Lekker licht en toch groot genoeg voor zijn boterhammetjes, een heerlijk vieruurtje en zijn lievelingsbeertje.   Niet alleen keicool maar ook handig en veilig dankzij de aanpasbare schouderriemen en de reflecterende details.

 

... een mooie boekentas of trolley voor je eerste leerboeken

In de lagere school is het tijd voor een échte boekentas om al die boeken te kunnen dragen. Enkele regeltjes: stel de riemen correct af, vul je boekentas enkel met wat je de dag zelf nodig hebt en als er in je school geen trappen zijn, kies dan voor een trolley… Maar kies vooral voor de super coole Frozen boekentassen, rugzakken of trolleys. Te girly? Kies dan voor een stoer Spiderman, Starwars of Cars exemplaar. Wat je ook kiest, met Disney by Samsonite steel je zeker en vast de show.

 

… Een coole rugzak voor tieners

Tieners willen een hippe zak. Het juiste kleurtje of de juiste print, dat is wat telt. Een waterdichte stof om de regen te trotseren, een compartiment voor een laptop, handige verdeelvakken om bv. een sweater in te stoppen en ventilatiekanalen die de rug fris en droog houden, zijn leuke nice to haves. Een High Sierra backpack, dat is de absolute must-have voor tieners!

 

Contacteer ons
Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be