Klassiekers van Samsonite in een trendy jasje…

Klassiekers van Samsonite in een trendy jasje…

 

Trendy Kleuren

Koperen details

En super licht?

Bij Samsonite steken ze de klassiekers in een nieuw jasje. 

Iedereen kent de Cosmolite koffer, gemaakt uit het revolutionaire Curv materiaal. Maar voor deze editie werd hij nog lichter gemaakt zonder ook maar iets van zijn stevigheid en kracht te moeten afgeven. Een prachtig midnight blue, warm copper blush en stijlvol pearl white. Wij weten niet wat kiezen!

Toch liever een zachte koffer? De Uplite is de lichtste koffer uit de softside collectie en o zo geweldig! Het handige voorzakje zorgt ervoor dat je al je documenten meteen bij de hand hebt. De hippe koperen details passen perfect bij de mooie combi-kleuren en toveren je zo om tot dé fashionista! 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be