Skip to Content

La Vie en Rose met Samsonite x Barbie

Al 60 jaar inspireert Barbie vrouwen - groot en klein. En om deze verjaardag samen met haar fans in stijl te vieren, lanceren Samsonite en Barbie een capsule reiscollectie in dromerige roze Barbietinten!

Neopulse Barbie

Een koffercollectie die je stimuleert om je dromen en wensen na te jagen? Say no more! De transparant roze Neopulse Barbie koffers zijn voorzien van lichtroze packing cubes afgewerkt met het Barbie logo. Extra leuk? Terwijl mama met het handbagage model reist, is er speciaal voor dochterlief een kleinere versie ontworpen. Een succesrecept voor een onvergetelijk moeder/dochter tripje.

 

Neodream Barbie

Mama en dochter on the go? De Neodream Barbie rugzakken en cross-over tas bestaan in lichtroze en zwart en zijn afgewerkt met het alom bekende, retro Barbie logo. Wedden dat jouw mini me kiest voor de rugzak met de schattige mini pom poms?

 

Dream Rider Barbie

Voor de allerkleinste Barbiefans (3-8 jaar) lanceert Samsonite de Dream Rider Barbie. De perfecte ride-on koffer om de wereld te ontdekken of te paraderen op de volgende sleepover.

 

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creƫren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be