Let’s do business in style with... Samsonite!

Van en naar het werk reizen, is vandaag de dag soms een échte uitdaging. Of je nu reist met de trein, bus, metro, auto of fiets... Samsonite heeft een collectie ontworpen die elegantie én stevigheid perfect weten te combineren.

 

Crossovers

Fashionable, praktisch én veilig! Of je nu kiest voor een klein of groot formaat, je dagdagelijkse items vinden makkelijk een plaatsje en je hebt zelf je handen vrij op ieder moment!

Creëer een elegante en sober look met hip-tech uit twee soorten nylon en een lichtblauw gestreepte binnenvoering. 

Ga voor trendy én stoer met de hip-style met opvallende rubberen details én een ultramannelijke oranje voering.

Kies voor pure klasse met hip-class LTH in classy leder, speciaal ontworpen voor de veeleisende businessman.

Aanbevolen verkoopprijs:

Hip-style: vanaf €45

Hip-tech: vanaf €39

 

GT Supreme

De nieuwe stijl businessman kiest voor... een rugzak. Maar natuurlijk wel voor een absoluut classy model! De GT Supreme is een combinatie van premium leder en ultrasterk nylon met bijzonder geraffineerde details. Hij is bovendien uitgerust met een RFID zakje dat bescherming biedt tegen digitale misdrijven.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €215

 

PRO-DLX 4 SP

Het perfecte accessoire voor de altijd reizende businessman op zoek naar veiligheid en gebruiksgemak. Ripstop polyester, oranje details... deze businesstas op wielen kreeg een échte lifestyletoets.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €301

 

Pro-DLX 4 Tablet Workstation

Een innovatieve oplossing waarmee je een laptoptas in een mum van tijd omtovert tot een functionele werkplaats. Snel je mails checken of je presentatie afwerken? Open het voorste gedeelte van je tas en get started!

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €199

 

GuardIT

Twee nieuwe trendy kleuren voor de 100% functionele GuardIT: oranje en jagersgroen. Beschikbaar voor een beperkt assortiment van twee laptoptassen en twee rugzakken.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €43

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be