LIBERTY LIMITED EDITION BY SAMSONITE

Britse elegantie

Maandag 23 maart 2015 — Samsonite® slaat de handen ineen met Liberty Art Fabrics, de internationaal erkende leider in bloemen en grafische modeprints. Deze exclusieve samenwerking combineert het beste van beide werelden in een Limited Edtion collectie: Liberty’s karakteristieke bloemenprint en Samsonite’ s topcollecties, B-Lite® en Cosmolite®.

De B-Lite Liberty Limited Edition is verkrijgbaar in drie zeer praktische maten, dit zowel in Liberty Purple als in Liberty Blue. Een elegante koffer voor een redelijke prijs, vanaf €149. Maak deze Liberty Limited Edition set compleet met de bijpassende beauty case voor slechts €69.

De Cosmolite Liberty Limited Edition is de ideale reispartner voor modieuze reizigers die op zoek zijn naar een koffer die niet enkel stevig is maar ook ultralicht. Deze serie bestaat in drie verschillende maten (55, 69 en 75 cm), geschikt voor elke soort reis.

De typerende bloemenprint voering in de koffers is de kers op de taart voor deze stijlvolle collectie. De Liberty Limited Edition collectie zal vanaf april 2015 verkrijgbaar zijn in de winkel.