Lite-Box Alu

Een knap staaltje vakmanschap, getekend Samsonite

De nieuwe Lite-Box Alu koffers van Samsonite ademen pure klasse: robuust én elegant, ultrasterk en duurzaam. Deze premium uitvoering van de populaire Lite-Box is een knappe blikvanger in geanodiseerd aluminium dat door de tand des tijds alleen maar mooier wordt. Als het ware een levend reisdagboek! De favoriete koffer voor mannen en vrouwen die weten wat reizen in stijl betekent.

Story image

TIP - Personaliseer deze koffer met je initialen in klassevol zilvergrijs op het geïntegreerde label.

Story image

 

Lite-Box Alu is beschikbaar via www.samsonite.be en in de Samsonite verkooppunten. Beschikbare kleuren: aluminium en zwart.

Aanbevolen verkoopprijzen:

Lite-Box Alu - Spinner 55 - €550

Lite-Box Alu - Spinner 69 - €600

Lite-Box Alu - Spinner 76 - €650

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be