Mat is het nieuwe zwart

Mat is het nieuwe zwart

Samsonite gaat voor de perfecte sportieve combinatie

De meest stoere Samsonite koffer is geboren! De combinatie tussen de avontuurlijke Paradiver Light en de gesofisticeerde Neopulse-collecties is gewoonweg subliem.

De mat zwarte en mat witte bagage werd afgewerkt met vuurrode details die gegarandeerd hoofden doen draaien. Of je nu kiest voor een handige reistas of toch liever een hardschalige koffer, deze sporty lijn is de perfecte reisgezel voor iedere fashionforward maar avontuurlijke reiziger. 

 

Make-over voor de Paradiver light

Het nieuwe kleurenpalet is beschikbaar in volgende modellen: 

-Paradiver light reistas met wielen - vanaf  €169

-Paradiver light reistas - vanaf €99

-Paradiver crossover -  €39

-Paradiver rugzak - €79

 

De Matte Black en  Matte White Neopulse koffer is beschikbaar vanaf spinner 55: 

-Neopulse spinner - vanaf €219

 

Voor meer beelden, geef ons gerust een seintje. 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be