Met Samsonite RED mag je 'gezien' worden!

De nieuwe F/W 2019 collecties

Oogverblindende ATOR rugzak

Samsonite RED lanceert een statement rugzak die een tintje 'coolness' aan jouw stijl toevoegt. ATOR's gloednieuwe "All About Eyes" rugzak is het ultieme accessoire voor de stijlvolle, urban young professional. De rugzak is super praktisch en dankzij de vele compartimenten word je de nieuwe king of queen van het organiseren. De rugzak heeft een oogverblindende print en is er eentje die gegarandeerd in jouw collectie past! 

 

De Ator "All About Eyes" rugzak (15.6")  is vanaf juli 2019 te koop tegen de aanbevolen verkoopprijs van €139 via www.samsonitered.eu en de Samsonite RED verkooppunten. 

Ook de Glaehn rugzak (12.5") krijgt een "All About Eyes" uitvoering  en is verkrijgbaar vanaf juli 2019 via www.samsonitered.eu en de Samsonite RED verkooppunten. Aanbevolen verkoopprijs: €129.

 

Getekend door Timothy Goodman

Wanneer een bekende New Yorkse tekenaar zoals Timothy Goodman jouw rugzakken wil 'versieren', spring je letterlijk in de lucht van plezier! Timothy Goodman werd bekend door zijn werk in samenwerking met verschillende bedrijven - waaronder Airbnb, Volkswagen, UNIQLO - met illustraties op zowel muren, auto's als kleding! Nu laat Timothy zijn fantasie de vrije loop op de gekende 'ATOR' en 'GLAEHN' rugzakken van Samsonite RED.

"Ik heb het geluk gehad om de hele wereld rond te reizen voor mijn werk. Zoveel verschillende vliegvelden, slapeloze nachten, musea, cafés en mensen van over de hele wereld hebben mij, mijn werk en mijn persoonlijke journey geïnspireerd. Samenwerken met Samsonite RED was dan ook een logische stap! Ik ben echt vereerd om mijn kunst op hun geweldige producten te mogen vereeuwigen!" vertelt Timothy Goodman.

 

De Timothy Goodman x Samsonite RED collecties zijn verkrijgbaar vanaf juli 2019 via www.samsonitered.eu en de Samsonite RED verkooppunten. 

Aanbevolen verkoopprijs: Ator rugzak (15.6") €139 - Glaehn rugzak (12.5") €129

Charlotte Van Bladel Oserieux!

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be