Met ‘Stylies’ terug naar school!

Met ‘Stylies’ terug naar school!

Een eenvoudig opstelsommetje om alvast op te warmen voor het nieuwe schooljaar...

Maandag 6 juni 2016 — Wat is het resultaat als je een reeks coole ontwerpen van Disney en Marvel optelt bij een aantal klassiekers van Samsonite? Correct: de gloednieuwe ‘Stylies’-collectie rugzakken en schooltassen om van elke dag op school een avontuur te maken. Met bijzonder veel oog voor detail, want vervaardigd in sterke stoffen die aanvoelen als katoen, verstevigende accenten in lederlook, prachtige binnenvoeringen, ergonomische riemen en reflecterende details voor een veilige afwerking. Bovendien zijn alle tassen en rugzakken vrij van pvc.  

Nu alleen nog het vraagstuk oplossen wie de held wordt van jouw kinderen: Disney by Samsonite en Marvel by Samsonite presenteren hun ‘Stylies’-collectie met in de hoofdrollen Mickey, Minnie, Bambi en Spider-Man.

Voor de collegefanaten is er Mickey Mouse. Bollebozen in spe houden vast van deze casual look in beige en blauw. Beschikbare modellen voor pre-schoolers: boekentas vanaf €65, pennenzak €20, kleine rugzak vanaf €49, grote rugzak €69, trolley met geïntegreerde wielen € 99.

Voor de romantische zielen is er Minnie Mouse. Want samen met roze tinten, bloemen en schattige strikjes worden  de schoolbanken een veel mooiere plaats. Beschikbare modellen voor pre-schoolers: boekentas vanaf €65, pennenzak €20, kleine rugzak vanaf €49, grote rugzak €69, trolley met geïntegreerde wielen € 99.

Voor de liefhebbers van vintage is er Bambi. Met de unieke vriendschap van Bambi en Stampertje als inspiratiebron voor onvergetelijke jaren op de schoolbanken. Beschikbaar voor pre-schoolers en juniors: kleine boekentas €65, grote boekentas €69, pennenzak € 20, kleine rugzak €49, medium rugzak €59, grote rugzak €69, trolley met geïntegreerde wielen €99.

Voor de fans van popart is er Spider-Man. Pow! De stoere jongens in de klas en op de speelplaats vallen op door hun held(endaden). Beschikbare modellen met Spider-Man voor juniors: boekentas €69, pennenzak €20, kleine rugzak €59, grote rugzak €69, trolley met geïntegreerde wielen €119.