Met ‘Stylies’ terug naar school!

Met ‘Stylies’ terug naar school!

Een eenvoudig opstelsommetje om alvast op te warmen voor het nieuwe schooljaar...

Wat is het resultaat als je een reeks coole ontwerpen van Disney en Marvel optelt bij een aantal klassiekers van Samsonite? Correct: de gloednieuwe ‘Stylies’-collectie rugzakken en schooltassen om van elke dag op school een avontuur te maken. Met bijzonder veel oog voor detail, want vervaardigd in sterke stoffen die aanvoelen als katoen, verstevigende accenten in lederlook, prachtige binnenvoeringen, ergonomische riemen en reflecterende details voor een veilige afwerking. Bovendien zijn alle tassen en rugzakken vrij van pvc.  

Nu alleen nog het vraagstuk oplossen wie de held wordt van jouw kinderen: Disney by Samsonite en Marvel by Samsonite presenteren hun ‘Stylies’-collectie met in de hoofdrollen Mickey, Minnie, Bambi en Spider-Man.

Voor de collegefanaten is er Mickey Mouse. Bollebozen in spe houden vast van deze casual look in beige en blauw. Beschikbare modellen voor pre-schoolers: boekentas vanaf €65, pennenzak €20, kleine rugzak vanaf €49, grote rugzak €69, trolley met geïntegreerde wielen € 99.

Voor de romantische zielen is er Minnie Mouse. Want samen met roze tinten, bloemen en schattige strikjes worden  de schoolbanken een veel mooiere plaats. Beschikbare modellen voor pre-schoolers: boekentas vanaf €65, pennenzak €20, kleine rugzak vanaf €49, grote rugzak €69, trolley met geïntegreerde wielen € 99.

Voor de liefhebbers van vintage is er Bambi. Met de unieke vriendschap van Bambi en Stampertje als inspiratiebron voor onvergetelijke jaren op de schoolbanken. Beschikbaar voor pre-schoolers en juniors: kleine boekentas €65, grote boekentas €69, pennenzak € 20, kleine rugzak €49, medium rugzak €59, grote rugzak €69, trolley met geïntegreerde wielen €99.

Voor de fans van popart is er Spider-Man. Pow! De stoere jongens in de klas en op de speelplaats vallen op door hun held(endaden). Beschikbare modellen met Spider-Man voor juniors: boekentas €69, pennenzak €20, kleine rugzak €59, grote rugzak €69, trolley met geïntegreerde wielen €119.

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be