Nieuwe Samsonite Store opent deuren in hartje Antwerpen

Vrijdag 16 maart 2018 — De lente doet zin krijgen om de wereld in te trekken en de komst van een fonkelnieuwe Samsonite Store in modestad Antwerpen wakkert dat gevoel nog sterker aan. Vanaf vandaag kan je terecht in de Huidevettersstraat nr. 10 om de lichte, sterke en stijlvolle collecties van de wereldleider in bagage zelf te ontdekken en niet meer los te laten.

Christoph Bonte, General Manager Samsonite Benelux is blij: “Antwerpen is dé stad bij uitstek voor onze nieuwe winkel. Wij zijn er alvast van overtuigd dat ons nieuw winkelconcept met een unieke selectie koffers en reistassen, business tassen maar ook trendy handtassen voor dames heel wat Antwerpenaren én Belgen zal verleiden. Bovendien verwelkomen we ook een gloednieuw lifestyle merk: Samsonite RED. De collecties bestaan uit praktische, urban rugzakken en laptoptassen voor young creatives, professionals en studenten.

Typisch... Samsonite!

Samsonite, opgericht in 1910, is wereldwijd bekend om zijn innovatieve koffers, businesstassen en reisaccessoires. Lichtheid, sterkte en design zijn daarbij de sleutelwoorden. Met groot succes, want wist je bijvoorbeeld dat er elke 2 minuten wereldwijd een Cosmolite-koffer wordt verkocht? Deze baanbrekende koffer met indrukwekkende impactweerstand viert dit jaar z’n 10de verjaardag met een exclusieve goud/zilver uitvoering. Uiteraard kan je hem in het nieuwe Antwerpse verkooppunt zelf komen bewonderen, net als de andere koffers uit het bijzondere en uitgebreide gamma van Samsonite.

Met een persoonlijke toets

Naast de alom bekende reiskoffers zet de gloednieuwe Samsonite store ook de ruime keuze aan stijlvolle handtassen, rugzakken, en business tassen in de kijker. Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe, onweerstaanbare My Samsonite-collectie. Een leuke damestas die je kan personaliseren dankzij de monogramming service waarmee je tot 3 goudkleurige 3D-metalen letters toe kunt voegen voor een persoonlijke touch. Maar ook een persoonlijke boodschap of je naam op de trekstang van je koffer is mogelijk. Zo maak je de perfecte (reis)look helemaal af!

 

Praktische details:

Samsonite Store Antwerp

Huidevettersstraat 10

2000 Antwerpen

Mail: store.antwerpen@samsonite.com

Tel: +32 3 231 06 29

Openingsuren

Maandag t.e.m. zaterdag

van 10u t.e.m. 18u