Persinfo

 

 

Beste journalist 

 

Samsonite International heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst met Tumi Holdings heeft afgesloten waarbij Samsonite de Tumi-aandelen zal overnemen voor een bedrag van  US $26,75 per aandeel. 

 

In bijlage bezorgen wij u graag het internationale persbericht "SAMSONITE TO ACQUIRE TUMI FOR US$26.75 PER SHARE TO CREATE A LEADING GLOBAL TRAVEL LIFESTYLE COMPANY”. 

 

Wij blijven natuurlijk ter beschikking voor uw vragen en wensen u alvast een fijn weekend! 

 

Met vriendelijke groeten, 

 

Ann Ramaekers

oSérieux! PR agency

ann.ramaekers@oserieux.be

M. +32 475 773 883

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be