René Magritte I Cosmolite® Limited Edition

René Magritte I Cosmolite® Limited Edition

Een koffer of een kunstwerk?

Een droomvakantie die elke realiteit overtreft? Samsonite zet alvast de koffers klaar om de meest poëtische reisplannen waar te maken. Voor deze surreële editie van de Cosmolite vond de wereldleider in bagage inspiratie bij de grote Belgische kunstenaar uit de 20ste eeuw: René Magritte.

Twee van zijn meest bekende werken, ‘The Son of Man” en “Sky Bird”, sieren de gloednieuwe Cosmolite-koffers en ook de binnenkant is volledig ontworpen volgens de dromerige, wolkerige stijl van Magritte.

De Cosmolite-koffers zijn vervaardigd uit het unieke en revolutionaire Curv-materiaal van Samsonite waardoor ze tegelijkertijd vederlicht én ijzersterk zijn. De exclusieve Magritte-editie is vanaf november 2016 verkrijgbaar in cabinegrootte Spinner 55 in geselecteerde winkels. 

Aanbevolen verkoopprijs: €349 

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be