Samsonite bezorgt je kids een geslaagde start van het nieuwe schooljaar met eenhoorns en dino’s!

Op zoek naar de ideale  boekentas voor de eerste schooldag van je kleine spruit? Kies dan voor Samsonite! Licht als een pluimpje, maar ook zo sterk als een beer. Of als een dino. Welk lievelingsdier je (deugniet) ook verkiest.

De nieuwe Happy Sammies-collectie kleurt pastel

Samsonite voegt twee nieuwe gezichtjes toe aan de Happy Sammies collectie. Ideaal voor kindjes (2 - 4 jaar) die houden van avontuur op school en op de speeltuin, of graag gezellig een nachtje blijven slapen bij oma en opa. Eenhoorn Lily en dino Rex vervoegen Kitty de kat, konijn Rosie en vos William. Samen zijn ze de ideale vriendjes om tijdens al die uitstappen de spulletjes veilig in op te bergen.

Alle tasjes uit de collectie zijn vervaardigd uit melangestof (100% polyester) en machinewasbaar. Bovendien beschikken ze over makkelijk te bedienen riemen en ritsen voor kleine handjes, reflecterende details en een handig adreslabel.

Upright koffer met 2 wielen (46 x 36 x 17,5 cm): €99

Rugzak S+ (31 x 26 x 14 cm): €39

Rugzak S (27,5 x 24 x 14): €35

Schooltas (26 x 33 x 12,5 cm): €39

Pennenzak/toilettas (13 x 21,5 x 8 cm): €15

Nu reeds beschikbaar via Samsonite.be en Samsonite verkooppunten.

Contacteer ons
Charlotte van Bladel oSerieux! PR & Events
Charlotte van Bladel oSerieux! PR & Events
Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be