Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip!

Doe jij ook aan bleisure en verleng je regelmatig een uitdagende business trip met enkele dagen pure ontspanning (of leisure)? Dan kan jij alvast rekenen op Samsonite voor de ideale koffer of reistas. De wereldleider in bagage, met een rijk verleden in trendzettende reisoplossingen, biedt een uitgebreid aanbod koffers en tassen voor reizigers met hun eigen, persoonlijke stijl op zoek naar professioneel comfort.

Work hard, play harder

Volgens een recente studie* verlengt tegenwoordig maar liefst 49% van de zakenreizigers een zakenreis met enkele dagen vakantie. Gemiddeld volstaan 2 verlofdagen om naast de business meetings ook voldoende tijd te voorzien om de bestemming als toerist te ontdekken. Een ‘sterke’ reispartner als Samsonite, bekend om zijn bijzonder uitgebreid en uiterst licht gamma business- en vrijetijdsproducten, biedt dé innovatieve oplossingen waar reizigers met een goed gevulde agenda naar op zoek zijn: alledaagse en tegelijkertijd stijlvolle businesstassen met het nodige comfort. Zoals extra beschermende vakken voor laptops, smartphones, tablets en laders, maar ook makkelijk bereikbare compartimenten voor allerhande gidsen, toegangstickets en plannetjes naar de heerlijkste restaurants, hipste musea en mooiste parken.

Professioneel comfort mét persoonlijke touch

Cijfers tonen aan dat het aantal business trips dit jaar met 4 tot 5% zal stijgen, en dat de helft van alle professionele reizen ook met vrije tijd gecombineerd zal worden en daar speelt Samsonite met volgende producten alvast handig op in:

Fairbrook collectie: deze uiterst degelijke businesstassen met verstevigde compartimenten om je laptop te beschermen, ogen tegelijkertijd chique en elegant.

West Harbor collectie: deze businesstassen in hoogwaardig kalfsleder met vintage uitstraling beschikken over een gewatteerd laptop- en tabletcompartiment en een gestructureerde interne organisatie met lederen details.

Prodigy collectie: met deze handbagage heb je dankzij een verzonken voorvak al je zakelijke items en reisdocumenten binnen handbereik. Het uitbreidbare hoofdcompartiment bij de Spinner 55 EXP. biedt je bovendien extra opbergruimte.

Lite DLX SP collectie: de Lite DLX-tassen zijn ook beschikbaar in ‘special edition’: een duurzame versie in gepantserd nylon om te voldoen aan de hoge eisen van de frequente reizigers.

Surf voor meer info naar www.samsonite.be

 

*Bron: IPK International World Travel Confidence Index

Samsonite is a registered trademark of Samsonite IP Holdings S.àr.l. © 2016 Samsonite IP Holdings S.àr.l

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be