Samsonite Dream Rider – of hoe reizen met kinderen een waar plezier wordt!

Jammeren, voetjes al slepend over de grond, driftbuien... dit maken we allemaal wel eens mee wanneer we op reis vertrekken met onze kids. En zeg nu zelf, in deze omstandigheden lijkt er maar geen einde te komen aan die lange weg door de luchthaven. Maar geen nood, de nieuwe Dream Rider van Samsonite is de droom van elk kind EN iedere ouder! 

Kindjes worden vanaf nu geëntertaind door zowel de speelse prints, als door de mogelijkheid om rond te rijden op zebra Zeno, tijger Toby, pony Polly of bij Betty. Maar ook voor de fans van Disney is er een mooie rode Dream Rider met Mickey & Minnie of Cars. De cabin-size koffertjes zijn licht (1,8 kg), duurzaam en stevig met wielen zodat kinderen van 3 tot 8 jaar erop kunnen rondrijden. Wedden dat je de kids niet meer zal horen en je in no time bij die gate bent?! En dat wil zeggen... weer een stapje dichter bij een ontspannen vakantie met de kids! 

Dream Rider: €55

Dream Rider Disney: €59

Beschikbaar vanaf Juli via Samsonite.be en Samsonite verkooppunten

Contacteer ons
Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be