Skip to Content

Samsonite en American Tourister heisen de regenboogvlag!

Elk jaar viert de wereld Pride Month, dé gelegenheid om de zichtbaarheid en de verbondenheid rond de LGTBQ-gemeenschap te vergroten. Je ziet de regenboogvlag dus weer overal verschijnen! Ook bij Samsonite & American Tourister die beiden een limited edition reiskoffer lanceren die de perfecte weerspiegeling is van de diversiteit van elk individu!

 

Freedom voor Samsonite

Samsonite gelooft dat reizen mensen van over de hele wereld samenbrengt. Je ontdekt voortdurend mensen, culturen en omgevingen die heel anders zijn dan de jouwe. Reizen betekent vrijheid. Vrijheid om te komen en te gaan, vrijheid om lief te hebben en geliefd te worden, en vooral vrijheid om jezelf te zijn. Samsonite geeft zijn best verkochte CosmoliteTM koffer dan ook met trots een Limited Edition 'Freedom' jasje! Het doel?Iedereen te inspireren om zich vrij te voelen en om helemaal zichzelf te zijn!

Samsonite - Cosmolite - Limited Edition
Samsonite - Cosmolite - Limited Edition 'Freedom'

Deze limited edition Samsonite Cosmolite 'Freedom' collectie is beschikbaar in de Samsonite verkooppunten en via www.samsonite.be. Aanbevolen verkoopprijzen:

Samsonite - Spinner 55 - Freedom - €409
Samsonite - Spinner 69 - Freedom - €449
Samsonite - Spinner 75 - Freedom - €479

Rainbow dots voor American Tourister

Net als de ‘Rainbowflag’ die de diversiteit van elk individu weerspiegelt, omarmt American Tourister gelijkheid, diversiteit en individualiteit. Met de Limited Edition Soundbox ‘Rainbow Dots’, brengt American Tourister een ode aan de kleurrijke vlag en steunt het met trots de LGTBQ-community. 

American Tourister - Soundbox - Limited Edition
American Tourister - Soundbox - Limited Edition 'Rainbow Dots'

De limited edition American Tourister Soundbox 'Rainbow Dots' collectie is beschikbaar vanaf juni in de American Tourister verkooppunten en via www.americantourister.be. Aanbevolen verkoopprijzen:

American Tourister - Spinner 55 - Rainbow Dots - €139
American Tourister - Spinner 67 - Rainbow Dots - €159

Love is Love!

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be