Samsonite en American Tourister vieren de 90ste verjaardag van Mickey Mouse

Op 18 november 1928 onthulde Walt Disney wat één van de meest herkenbare wereldiconen en een ware ‘original’ zou worden; Mickey Mouse. Sinds het begin heeft Mickey de harten veroverd van vele fans, van alle leeftijden en uit alle hoeken van de wereld.

Ter ere van het 90ste jubileum van Mickey Mouse doen Samsonite en American Tourister mee aan de “Mickey the True Original” campagne, waarin het icoon gevierd wordt.

Samsonite

De Cosmolite Disney Limited Edition heeft een speelse en tijdloze all-over Mickey Mouse print en originele Mickey details binnenin.

Deze iconische Cosmolite is extreem sterk en ongelofelijk licht dankzij de innovatieve technologie met geweven polypropyleen. De handige handvaten en soepele wieltjes garanderen dat je de meest elegante en stijlvolle reiskoffer hebt.

Deze Limited Edition met Mickey print is beschikbaar in 3 modellen (Spinner 55, 69 en 75) via Samsonite.be en bij de Samsonite verkooppunten. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf € 439,00.

De Karissa Disney collectie brengt de “Mickey the True Original” campagne tot leven met een moderne en verfijnde vrouwelijke look. Vier Mickey’s verjaardag in stijl en reis met de Karissa tassen en bagage, afgewerkt met sprankelende Mickey details en een speelse ritshanger met de wereldberoemde handschoentjes.

De Karissa Disney collectie is beschikbaar vanaf oktober 2018 via Samsonite.be en bij de Samsonite verkooppunten. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf € 139,00.

Mickey Mouse roept de mooiste herinneringen bij ons op en dankzij de Disney Ultimate 2.0 Mickey Letters nemen alle kids die mooie herinneringen overal met zich mee. De speelse letterprint en zachte vilten oortjes maken van deze tasjes de allerleukste vriend voor kids van drie tot zes jaar. Met reflecterende details, S-vormige schouder- en borstriemen zijn deze rugzakken ideaal om mee te nemen naar school.

De Disney Ultimate 2.0 Mickey Letters collectie is beschikbaar via Samsonite.be en bij de Samsonite verkooppunten. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf € 23,00. 

American Tourister

Ook American Tourister viert de verjaardag van Mickey Mouse. De Wavebreaker Disney collectie maakt jouw reis meer dan de moeite waard! De Mickey Comics Red print toont een speelse Mickey Mouse en leuke stiptekening op beide zijden. De Mickey Close-up print heeft dan weer een kleurrijke, moderne look met de iconische Disneyfiguur die over de rand komt kijken. Fun gegarandeerd!

De Wavebreaker Disney collectie is beschikbaar in Spinner 55, 67 en 77. De grote modellen hebben een TSA-slot, gekruiste inpakriemen, een tussenschot met rits en een apart vak voor het snel en eenvoudig opbergen van al je spullen.

De American Tourister Wavebreaker Disney collectie is reeds beschikbaar via Americantourister.be en bij de American Tourister verkooppunten. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf € 109,00

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be