Sam Ergofit: de ergonomische schoolrugzakken van Samsonite

Een welverdiende 10 op 10 voor comfort én looks!

Donderdag 5 juli 2018 — Een eenhoorn als vriendje om mee te spelen op school? Een piraat om huiswerk voor te fluisteren? Of 100% focus op een carrière als voetballer of amazone... Wedden dat kids op school hoge punten zullen halen met deze ergonomische schoolrugzakken van Samsonite?

Les 1: bescherm je rug

Samsonite producten blinken uit in lichtheid, sterkte en design. De ideale eigenschappen om ook op de schoolbanken goede punten te scoren. De Ergofit-rugzakken en schooltassen groeien mee met je kind (van 6 tot 10 jaar) en sparen de kwetsbare kinderrug. Zo zorgt een aanpasbaar rugpaneel ervoor dat de heupriem perfect past en gewicht van de schouders wegneemt, terwijl de verschuifbare riempjes op de borst en aan de boven- en onderkant van de schouders de rugzak op z’n plek houden.

Lest 2: verdeel en heers

Schoolgerief is handig weg te bergen en makkelijk terug te vinden in de verschillende vakken. Er is een apart (en lekvrij) compartiment voorzien voor een lunchpakket en drinkfles. Ook bijzonder praktisch: ademende en  waterafstotende materialen, XL ritslusjes, reflecterende details en loops om ledlichtjes aan vast te hechten voor extra veiligheid. Bovendien blijft de rugzak of schooltas, zowel leeg als gevuld, handig overeind staan.

Les 3: customize je eigen, unieke tas

Van tijger tot Star Wars: deze kleurrijke Sam Ergofit-collectie voor leerlingen in het lager onderwijs zijn verkrijgbaar in 8 verschillende thema’s. Zo zijn er paarden en vogeltjes voor dierenliefhebbers en sterren en schepen voor avonturiers. 

Kenmerken van Ergofit:

- Aanpasbaar rugpaneel: M voor kinderen van ±130 cm en L voor kinderen van ±150 cm groot

- Comfortabel en ergonomisch rugpaneel

- Gewatteerde en verwijderbare heupriem

- Aanpasbare schouderriemen

- Loops voor ledlichtjes

- XL ritslussen

- Drinkfleshouder

- Compartiment voor lunchpakket

- Reflecterende details

- Rugzak blijft rechtop staan

 

De Sam Ergofit collectie is beschikbaar via www.samsonite.be en in verschillende Samsonite verkooppunten.

Aanbevolen verkoopprijzen:

Pennenzak: €19

Rugzak M: €79

Schooltas M: €79

Rugzak L: €89

Schooltas L: €89