Samsonite gaat samen met Disney voor magie

Ontdek de allernieuwste Disney Forever Dumbo Feathers collectie

De Disney film Dumbo deed een hele generatie zweven sinds hij in 1941 uitkwam. De kleine olifant met grote oren, leerde vliegen met behulp van een magische veer. En juist die veer werd de inspiratiebron voor deze nieuwe vrouwelijke Samsonite capsule collectie.

Story image

Ondergedompeld in veren

Dumbo, het meest gekende olifantje, en zijn lucky feather worden je favoriete reispartners dankzij Samsonite. De zachte tassen en koffers hebben geborduurde, pastelkleurige veren en een schattige letter 'D' als charm. Met de hardschalige koffers loop je als het ware te paraderen met Walt Disney zijn schetsboek want de voorkant van de koffers werd versierd met een prachtige Dumbo schets.

Deze praktische, lichtgewicht en stijlvolle Disney Forever Dumbo Feathers reistassen en koffers zijn klaar om te vliegen én dienen dit seizoen als jouw eigen geluksbrenger!

Deze collectie is beschikbaar vanaf februari via samsonite.be en in de Samsonite verkooppunten voor een aanbevolen verkoopprijs van:

Sleutelhanger Disney Dumbo: €19
Toilet pouch Disney Dumbo: €35
Toilettas Disney Dumbo: €39
Schoudertas Disney Dumbo: €69
Rugzak Disney Dumbo: €69
Reistas Disney Dumbo: €89
Spinner 55 Disney Dumbo (zacht): €159
Spinner 55 Disney Dumbo (hardschalig): €155                                                  
Spinner 69 Disney Dumbo (hardschalig): €175

 

© 2019 Samsonite IP Holdings S.àr.l. • Samsonite and the Samsonite logo are registered trademarks of Samsonite IP Holdings S.àr.l.

© Disney

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be