Samsonite gaat voor Black & Gold tijdens de feestdagen!

Voeg een vleugje magie toe aan de kerstperiode met de reiskoffers van Samsonite. Exclusief voor de feestdagen lanceert Samsonite een limited edition van de S'Cure DLX: Black & Gold, ook de Uplite collectie schittert vanaf nu in deze feestelijke kleurencombinatie! 

S'Cure DLX

Elegant zwart met trendy goudaccenten. S'Cure DLX Black & Gold geeft je reisgarderobe niet alleen een luxueuze, maar ook een ultra-vrouwelijke uitstraling.

Beschikbaar in Spinner 55, 69, 75 en 81. Aanbevolen verkoopprijs vanaf €209.

 

Uplite

De stijlvolle en chique Uplite Black & Gold collectie is de perfecte match voor een weekendje weg in je feestoutfit. Bovendien past de elegante Uplite collectie perfect bij de hardschalige S'Cure DLX. Pure klasse toch als je uit je reistas een bijhorende toilettas tovert! Een idee voor onder de kerstboom?

Beschikbaar in Toilet Case, Beauty Case, Duffles, Uprights en Spinners. Aanbevolen verkoopprijs vanaf €49. 

 

Deze collecties zijn beschikbaar in de Samsonite verkooppunten en via www.samsonite.be 

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be