Samsonite goes Jeans Grey!

Samsonite goes Jeans Grey!

Een nieuwe look voor de avontuurlijke Paradiver Light collectie.

Gescheurde jeans, boyfriend jeans, mama’s oversized jeansjas of zelfs een bikini in jeans. Denim is nog steeds super trendy in modeland! 

Ook Samsonite houdt van denim en breidt de gekende en stoere Paradiver Light collectie uit. Naast de bestaande kleuren: zwart, wit en geel lanceerde Samsonite vorig jaar met groot succes Jeans Blue. Dit jaar pakken ze uit met het nieuwe en trendy Jeans Grey. De subtiele afwerking in felgroen tovert deze collectie om tot het perfecte reisaccessoire voor iedere avonturier die op zoek is naar een praktische, stijlvolle en coole reisgezel! 

 

Verkoopinformatie: 

Paradiver Light - Rugzak M - €79

Paradiver Light - Rugzak L - €89

Paradiver Light - Rugzak L+ - €99

Paradiver Light - Tablet schoudertas - €39 

Paradiver Light - Reistas 51 - €89

Paradiver Light - Reistas 61 - €99

Paradiver Light - Reistas met wielen 55 - €169

Paradiver Light - Reistas/rugzak met wielen 55 - €189

Paradiver Light - Reistas met wielen 67 - €199

Paradiver Light - Reistas met wielen 79 - €209

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be