Samsonite International S.A. kondigt haar definitieve resultaten uit 2015 aan.

Beste journalist, 

Samsonite International S.A., 's werelds bekendste en grootste bedrijf voor lifestyletassen en reisbagage, kondigt haar definitieve resultaten uit 2015 aan.

De netto omzet van Samsonite, eindigend op 31 december 2015, steeg met 11,9% tot een record van US $2,432.5 miljoen met een sterke constante valutagroei in alle regio’s.

In Europa is de netto omzet jaar-op-jaar gegroeid met 17,7%.

In bijlage bezorgen wij u graag het officiële internationale persbericht, voor al uw vragen kan u ons natuurlijk steeds bellen of mailen.

Met vriendelijke groeten, 

Ann Ramaekers 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be