Samsonite introduceert innovatieve reisoplossing: underseaters

Doordat meer en meer vliegmaatschappijen handbagage wegnemen om in het ruim te plaatsen, wordt de ruimte onder de stoel in het vliegtuig steeds waardevoller. Volledig toegewijd aan het creëren van innovatieve reisoplossingen die voldoen aan de nieuwste behoeften van reizigers, lanceert Samsonite een volledig uitgerust assortiment underseat bagage met verschillende slimme functies. De underseaters zijn speciaal ontworpen om onder de stoel te passen; handig en veilig in de buurt. Reizigers die niet aan het gangpad zitten hebben nu ook gemakkelijk toegang tot hun bezittingen dankzij het grote bovenvak.

SPARK SNG & UPLITE

Samsonite breidt het gekende aanbod van handbagage oplossingen uit met 2 modellen underseaters in de collecties Spark SNG en Uplite. Beide hebben een praktische Smart Sleeve die ervoor zorgt dat je de underseater gemakkelijk kan bevestigen aan je koffer. Zo reis je met alle gemak en comfort. De Upright 45 heeft alle slimme functies die het reizen eenvoudiger maakt. De geïntegreerde USB-poort laadt je elektronische toestellen op waar je ook gaat. Daarnaast zorgt de speciale sleeve pocket ervoor dat de powerbank praktisch wordt opgeborgen en eenvoudig aansluit aan de USB-poort. Het interieur is volledig uitgerust met een vak in netstof en gekruiste inpakriemen met een smart fix buckle systeem waardoor iedereen moeiteloos kan inpakken. De afneembare tablet- en laptophoes maakt deze koffer geschikt voor zowel zakenreizen als vakanties.

SPARK SNG Upright 45 is beschikbaar in Black en Blue vanaf september 2018 (tablet 10.5” – laptop 15.6”)

UPLITE Upright 45 is beschikbaar in Grey en Blue vanaf oktober 2018 (tablet 10.5” – laptop 15.6”)

De 3-way Laptop Backpack EXP. heeft de ideale afmetingen voor een tweede stuk handbagage die voldoet aan de eisen van de meeste grote luchtvaartmaatschappijen. Deze multifunctionele tas is zo praktisch dat ze kan gebruikt worden als rugzak, schoudertas en aktetas. Dankzij de uitbreidingsoptie kan je nog meer meenemen terwijl je nog steeds de luchtvaartvoorschriften aanhoudt.

SPARK SNG 3-way Laptop Backpack EXP. is beschikbaar in Black en Blue vanaf september 2018 (tablet 10.5” – laptop 14”)

UPLITE 3-way Laptop Backpack EXP. is beschikbaar in Grey, Blue, Red, Pearl/Blue, Black/Gold vanaf oktober (tablet 10.5” – laptop 14”)

PRO-DLX 5 & XBR

Ook bij de bestseller collecties Pro-DLX 5 en XBR uit het business assortiment introduceert Samsonite het Upright model. In beide collecties wordt een laptop compartiment (15.6”) toegevoegd zodat de underseater toegankelijk wordt vanuit zowel een liggende- als staande positie dankzij het nieuwste, slimme openingssysteem en de geïntegreerde USB poort. Het professionele en stevige ontwerp met allerlei praktische functies maakt van deze collectie de perfecte reisgenoot voor al je volgende zakelijke trips.

Pro-DLX 5 Upright 45 USB en XBR Upright 45 USB zijn beschikbaar in Black vanaf september 2018

Ontdek het assortiment underseater bagage van Samsonite via samsonite.be of in de Samsonite verkooppunten.

SUPPORTING THE FUTURE OF TRAVELLING

HYPERLOOP BY SPACEX

Met veel trots ondersteunt Samsonite het Delft Hyperloop team - dat geselecteerd werd om deel te nemen aan de 2018 Hyperloop Pod Competition by Elon Musk’s SpaceX in Californië op 22 juli.

Om de meest innovatieve reisoplossingen op de markt te brengen, volgt Samsonite de evolutie binnen de transportsector op de voet. Een van die revolutionaire concepten is de Hyperloop service van SpaceX, dat wereldwijd in de schijnwerpers staat. Het concept draait rond reizen in een lagedruk buis met een verminderde luchtweerstand op hoge snelheid. Dit brengt veel voordelen en efficiëntie met zich mee. Zoals iedere andere manier van reizen, vraagt ook de Hyperloop om innovaties op vlak van bagage.

Om de ontwikkeling van dit concept te versnellen organiseert SpaceX de Hyperloop Pod-wedstrijd. In januari 2017 won het Delft Hyperloop-team de eerste algemene prijs.

Dit jaar draaide alles rond het bouwen van de snelste Hyperloop Pod, maar het team van Delft heeft ook veel aandacht besteed aan het ontwerp en de interne reisorganisatie van de pod. Als partner heeft Samsonite het projectteam voorzien van expertise op gebied van handbagage en ontwikkelde op maat gemaakte underseater bagage voor de Hyperloop Pod.

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be