Samsonite is klaar voor kerst!

Samsonite is klaar voor kerst!

Het wordt steeds kouder en de feestdagen komen nu écht dichtbij. Wij zouden liefst nu al genieten van onze rosbief met kroketjes en ook voor de kerstboom maken we alvast plaats in onze living. 

Het enige wat we buiten de kerstboom nog nodig hebben? De perfecte cadeau's om de vloer volledig mee te bedekken! En waarmee zou je je familieleden en vrienden nu beter mee kunnen verwennen dan een prachtig Samsonite cadeau? Kwaliteit en design in één!  Plus zo geef je ze ook nog een een duwtje in de rug om die vakantie of dat weekendje toch maar gewoon te boeken! 

 Lite DLX - Duffle 55 - Grey - €199

Lite DLX - Spinner 55 - Grey - €299

Lite Cube DLX - Spinner 68 - Grey - €485

Neopulse - Spinner 81 - Red - €279 

Uplite - Spinner 67 - Grey/red - €189

Smarttop - Upright 50 - Red - €149

Prodigy - Upright 55 - White - €189

Prodigy - Spinner 55 - Black & Ivory Gold - vanaf €199

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be