Samsonite LOVES The Blonde Salad

Samsonite LOVES The Blonde Salad

De koffer vol fashionable herinneringen van Chiara Ferragni

 ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn koffer de volgende keer wél herken?’ Chiara’s antwoord op deze veelgestelde vraag aan de bagageband is heerlijk kleurrijk en fashionable. Denk aan flamingo’s, regenbogen, doughnuts, avocado’s, Franse buldogs, roze scooters, nog meer Franse buldogs, Japanse gelukskatjes en Las Vegas. De herinneringen op haar eigen reiskoffer dienden als inspiratiebron voor een limited edition versie van de Cosmolite Spinner 75 van Samsonite. Een unieke en onverslijtbaar stevige reisgezel die je van mijlenver herkent en elke trip onvergetelijk hip maakt. 

De Samsonite LOVES The Blonde Salad Cosmolite Spinner 75 verschijnt in een oplage van 100 stuks en kost € 500. Exclusief verkrijgbaar via de e-shop op de website van Chiara Ferragni: www.theblondesalad.com.   

 

Over Chiara Ferragni:

Chiara Ferragni, ‘s werelds bekendste fashion influencer, startte in 2009 met haar blog The Blonde Salad. Intussen heeft de Italiaanse zo’n 6,2M followers en blijft ze de modewereld boeien door samenwerkingen met Dior, Louis Vuitton en Chanel én haar online lifestyle magazine en e-shop. De vele reizen van haar nieuwe thuisstad LA naar modehoofdstad na modehoofdstad leverden voldoende inspiratie om in samenwerking met Samsonite een unieke reiskoffer te ontwerpen.   

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be