Samsonite LOVES The Blonde Salad

Samsonite LOVES The Blonde Salad

De koffer vol fashionable herinneringen van Chiara Ferragni

Maandag 28 november 2016 —  ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn koffer de volgende keer wél herken?’ Chiara’s antwoord op deze veelgestelde vraag aan de bagageband is heerlijk kleurrijk en fashionable. Denk aan flamingo’s, regenbogen, doughnuts, avocado’s, Franse buldogs, roze scooters, nog meer Franse buldogs, Japanse gelukskatjes en Las Vegas. De herinneringen op haar eigen reiskoffer dienden als inspiratiebron voor een limited edition versie van de Cosmolite Spinner 75 van Samsonite. Een unieke en onverslijtbaar stevige reisgezel die je van mijlenver herkent en elke trip onvergetelijk hip maakt. 

De Samsonite LOVES The Blonde Salad Cosmolite Spinner 75 verschijnt in een oplage van 100 stuks en kost € 500. Exclusief verkrijgbaar via de e-shop op de website van Chiara Ferragni: www.theblondesalad.com.   

 

Over Chiara Ferragni:

Chiara Ferragni, ‘s werelds bekendste fashion influencer, startte in 2009 met haar blog The Blonde Salad. Intussen heeft de Italiaanse zo’n 6,2M followers en blijft ze de modewereld boeien door samenwerkingen met Dior, Louis Vuitton en Chanel én haar online lifestyle magazine en e-shop. De vele reizen van haar nieuwe thuisstad LA naar modehoofdstad na modehoofdstad leverden voldoende inspiratie om in samenwerking met Samsonite een unieke reiskoffer te ontwerpen.