Skip to Content

Samsonite meert aan in Brugge!

- Opening nieuwe Samsonite store
- Club Brugge reist voortaan in stijl met Samsonite

Story image

Sinds eeuwen verbinden de Brugse Reien de stad met de zee, een garantie voor welvaart en voorspoed. Ook vandaag is Brugge nog steeds een bloeiende kosmopolitische stad. De ideale locatie voor wereldleider in bagage Samsonite, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen, om er zijn derde Belgische vestiging te openen in de Sint-Amandsstraat. Naast indrukwekkend cultureel erfgoed, inspirerende musea en overheerlijke chocolade kan je voortaan dus ook in Brugge terecht voor lichte, sterke en trendy koffers en reisaccessoires.

Christoph Bonte, General Manager Samsonite Benelux vertelt enthousiast: “Wij zijn bijzonder verheugd vandaag een nieuwe Samsonite store te kunnen openen op deze toplocatie in Brugge. Wij zijn ervan overtuigd dat heel wat reizigers snel de weg naar deze store zullen vinden. Wij bieden hen namelijk alles waarvan een moderne reiziger maar kan dromen, van rugzakken, trendy handtassen tot de allerlichtste reiskoffers in de markt.”

Meer dan enkel reizen

Naast een sublieme winkel, kondigt Arne Borrey, European President Samsonite, met veel trots aan dat Samsonite met Club Brugge in zee gaat en dat het volledige Club Brugge team vanaf juni in stijl zal reizen: "Ik ben al heel lang grote fan van Club Brugge en ben dan ook heel erg blij dat Samsonite en Club Brugge de handen in elkaar slaan. De club straalt pure klasse en kracht uit. Waarden die ook voor Samsonite van groot belang zijn. Wij staan bekend als een baanbrekend merk dat steeds opnieuw innoverende producten lanceert. Het volledige Club Brugge team gaat voortaan op pad met onze ultralichte en sterke producten.”

Speciaal voor Club Brugge lanceert Samsonite een limited edition van zijn bekende Cosmolite koffer: de Cosmolite FCB Edition. Cosmolite™ is dankzij de revolutionaire geweven polypropyleen-technologie, de lichtste en sterkste reiskoffer die je kan vinden. De Cosmolite FCB Edition ziet er ronduit schitterend uit: het FCB-logo steelt de show en op de trekstang prijkt de Club Brugge tagline 'No Sweat, No Glory'. Bovendien wordt iedere koffer gepersonaliseerd met de initialen van de Club Brugge reiziger.

Story image

En voor alle fans die net als hun idolen in stijl willen reizen, is de Cosmolite FCB Edition in Black en Midnight Blue, Spinner 55 beschikbaar in de Samsonite Store Brugge en via de website. De trekstang van de koffer kan gepersonaliseerd worden naar wens. Aanbevolen verkoopprijs: €399

Samsonite Store Brugge
Adres: Sint-Amandsstraat 46, 8000 Brugge
Mail: store.brugge@samsonite.com
Tel: 050/42 68 93
Openingsuren
Maandag t.e.m. zaterdag
van 10u t.e.m. 18u

 

 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be