Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne en nieuwe collecties

Geïnspireerd door de dubbele invulling van het woord ‘Carry On’: 'moving forward' en 'carrying your bag', toont de nieuwe campagne de dagelijkse routes van de jonge generatie naar school, het werk, hobby’s of de fitness. Met hun Samsonite RED rugzak staat niets hen in de weg om tot hun uiteindelijke bestemming te komen en hun doelen te bereiken. De campagnebeelden die dit levenspad met Samsonite RED voorstellen zullen vanaf september in alle markten te zien zijn.

Samsonite RED is de favoriet van young professionals tussen 20 en 30 jaar omwille van de trendy producten van uitstekende kwaliteit en functionaliteit. Zo is Samsonite RED een toonaangevend merk met een sterke wereldwijde positie voor casual rugzakken.

De nieuwe Samsonite RED collecties waarop alle yuccies zitten te wachten: 

GLAEHN, de trendy rugzakcollectie met een opvouwbare top en moderne kleurencombinatie, past perfect bij de urban lifestyle van de eigentijdse jongeren. Door de waterafstotende stof blijven je spullen altijd veilig en droog. Binnenin zorgen de multi-pocket opbergmogelijkheden en het laptopvak ervoor dat dit de perfecte rugzak wordt voor dagelijks gebruik en voor tijdens het woon-werkverkeer. Voor FW 2018 is GLAEHN beschikbaar in een stijlvolle camouflageprint in herfstkleuren.

Rugzak in Blue Camo print beschikbaar aan €129,-

BECKETT CSL is de nieuwste rugzakcollectie gemaakt van katoenjersey, die even zacht aanvoelt als je favoriete trui. BECKETT CSL heeft ruime (verborgen) vakken voor het organiseren van kleine spullen op de meest intuïtieve locaties. Spullen die gedurende de dag meerdere malen in en uit je rugzak gaan zijn dan weer handig op te bergen in het grotere voorvak. BECKETT CSL biedt veel ruimte en door de uitbreidingsoptie van de rugzak 15.6” EXP is er zelfs een extra capaciteit van 5,5 liter. Met deze handige rugzak ben je altijd voorbereid op het onverwachte!

Rugzak S 10.1" beschikbaar in Grey aan €89,-

Rugzak 15.6” Slim beschikbaar in Grey aan €119,-

Rugzak 15.6” EXP. beschikbaar in Grey aan €129,-

De nieuwste FLEP rugzakcollectie is ideaal voor woon-werkverkeer of een dagje in de stad. Het minimalistische en strakke ontwerp is gestroomlijnd, en toch nuttig dankzij het ruime hoofdcompartiment (met laptopvak). De subtiele rode details op de voorflap geven deze rugzak een unieke en herkenbare look!

Rugzak S 14.1” is beschikbaar in Green en Black aan €119,-

Rugzak M 15.6” is beschikbaar in Green en Black aan €129,-

Dankzij de juiste combinatie van stijl en functionaliteit blijft de ATOR collectie één van de absolute bestsellers in de Samsonite RED-familie. Bekend om zijn opvallende rechtlijnige look met gecoat materiaal en rits aan de voorzijde, is deze collectie de blikvanger in heel Europa. Voor FW 2018 is ATOR beschikbaar in een mooie gele herfsttint.

Rugzak S 14.1” is beschikbaar in Black en Yellow aan €149,-

Rugzak 15.6” is beschikbaar in Black en Yellow aan €139,-

Rugzak L 15.6” is beschikbaar in Black en Yellow aan €179,-

Na het succesverhaal van de ATOR collectie introduceert Samsonite RED de vrouwelijke tegenhanger ATAR. Zachte materialen als stof gecombineerd met PU en afgewerkt met elegante zilveren details kenmerken deze collectie. ATAR is de perfecte rugzak voor jonge stijlvolle zakenvrouwen die klasse waarderen.

Crossover Bag is beschikbaar in Black en Grey aan €79,-

Rugzak 14.1” is beschikbaar in Black en Grey aan €149,-

Rugzak 15.6” is beschikbaar in Black en Grey aan €139,-

De collecties zijn vanaf september 2018 verkrijgbaar via www.samsonite.be/samsonite-red en Samsonite RED verkooppunten

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be