Samsonite loves Valentijn

Samsonite loves Valentijn

Ieder jaar op 14 februari laten we ons onderdompelen in de heerlijke clichés rond Valentijn... and we love it! Maar waar zit jouw geliefde dit jaar écht op te wachten? 

Voor hem: 

Een sportieve lichtgrijze crossover tas gemaakt uit nylon met een coole katoenen look. Zo heeft hij zijn tablet en smartphone steeds makkelijk bij de hand en kan hij je in een handomdraai een teder complimentje sturen. 

Samsonite Hip-Style #2 Tablet Crossover: €59 

Voor haar:

Een beauty case in een tijdloze, trendy look gemaakt uit 100% Curv® materiaal? Klinkt als muziek in de oren! Handig om al haar beautyproductjes overal mee naar toe te nemen. En lekker licht, want deze knalrode beauty case weegt nauwelijks 2,8kg. 

Samsonite Cosmolite Beauty Case: €259

Voor hem en haar:

Dromen jullie van een romantisch tripje? Kies dan voor de passioneel rode Neopulse koffer. De ultra moderne opvallende uitstraling én de lichte maar o' zo stevige bescherming zijn de garantie voor een zorgeloze vakantie! 

Samsonite Neopulse: vanaf €219 

Contacteer ons
Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be