Samsonite verkozen als ´Favourite Luggage Brand 2016´ tijdens de TripAdvisor’s Travellers’ Choice Awards.

Samsonite verkozen als ´Favourite Luggage Brand 2016´ tijdens de TripAdvisor’s Travellers’ Choice Awards.

Dinsdag 23 februari 2016 — De wereldwijde community van TripAdvisor®, ´s werelds grootste reiswebsite, heeft Samsonite uitgeroepen tot ´Favourite Luggage Brand’ tijdens de Travellers´Choice Awards. 

De vijfde editie van de jaarlijkse Travellers´Choice Awards plaatst de favoriete merken van reizigers over de hele wereld in de kijker. Maar liefst 32.000 veeleisende reizigers in 7 verschillende landen* stemden voor het merk waar zij bij voorkeur  mee reizen. En voor de vierde keer op rij kozen zij massaal voor Samsonite als hun Favourite Luggage Brand.

Samsonite is bijzonder fier met deze Travellers´Choice Award en vooral heel blij dat  échte globetrotters verkiezen om met Samsonite-producten de wereld rond te reizen. Al meer dan 100 jaar is Samsonite het grootste, wereldwijde koffermerk en sinds haar ontstaan in 1910 heeft het merk via voortdurende innovatie en onderzoek, continue ingespeeld op de veranderende behoeften van hedendaagse reizigers. Met succes, want ook vandaag staat Samsonite nog steeds aan de top van de bagage-industrie

Je kan de TripAdvisor blogpost waarin alle winnaars worden voorgesteld hier lezen.

 

*Gestemd in de VS, VK, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje en Canada.

Samsonite_Cosmolite_Vanaf €339