Samsonite verkozen tot Favourite Luggage Brand 2015 tijdens de 'Travellers’ Choice Awards’

De bezoekers van ’s werelds grootste reiswebsite TripAdvisor® hebben tijdens de ‘Travellers’ Choice Awards’ Samsonite® opnieuw uitgeroepen tot Favourite Luggage Brand.

De vierde editie van de jaarlijkse Travelers’ Choice Awards plaatst topmerken in de kijker waarmee reizigers over de hele wereld het liefst op reis gaan. Voor de derde keer op rij kenden meer dan 180.000 kritische reizigers in negen verschillende landen* de titel van Favourite Luggage Brand toe aan Samsonite. 

Samsonite is bijzonder blij met deze erkenning en vooral heel fier dat reizigers van over de hele wereld Samsonite kiezen als hun favoriete reispartner. Sinds haar oprichting in 1910 streeft het grootste bagagemerk ter wereld er voortdurend naar via constante innovatie en onderzoek in te spelen op de behoeften van de hedendaagse reiziger. Met succes, zo blijkt.

 

Klik hier om de TripAdvisor blog post met de aankondiging van alle winnaars te lezen.

 

* Zoals gestemd in de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Rusland, Oostenrijk en Canada.

 

Over Samsonite

Samsonite, opgericht in 1910, is de onbetwiste marktleider en trendsetter op het gebied van reisbagage. Bekend vanwege baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie zet Samsonite zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire Curv®-materiaal. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten.

Met Samsonite aan je zijde houdt niets je meer tegen om te reizen.

www.samsonite.com 

Over TripAdvisor

TripAdvisor® is de grootste reiswebsite ter wereld*, waarmee reizigers de perfecte reis kunnen plannen en boeken. TripAdvisor geeft betrouwbaar advies van echte reizigers, heeft een groot reisaanbod en biedt hulpmiddelen voor het plannen van een reis met een rechtstreekse link naar boekingsfuncties waarbij honderden websites worden doorzocht om de beste hotelprijzen te vinden. Websites met het TripAdvisor-merk vormen de grootste reiscommunity ter wereld, met 315 miljoen unieke bezoekers per maand** en meer dan 200 miljoen beoordelingen en meningen die meer dan 4,4 miljoen accommodaties, restaurants en attracties beslaan. De website is actief in 45 landen over de hele wereld, waaronder in China onder de naam daodao.com. TripAdvisor beheert ook TripAdvisor for Business, een speciale afdeling waarmee de toerismebranche toegang heeft tot de miljoenen bezoekers die TripAdvisor maandelijks trekt.

 

www.tripadvisor.com

*Bron: comScore Media Metrix voor websites van TripAdvisor, wereldwijd, augustus 2014

**Bron: Google Analytics, gemiddeld aantal unieke bezoekers per maand, 3e kwartaal 2014; exclusief verkeer naar daodao.com

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be