Team Belgium in stijl naar PyeongChang met Samsonite

Team Belgium reist volgend jaar in stijl naar de Olympische Winterspelen in PyeongChang met de allerlichtste koffer van Samsonite! Voor de vierde keer op rij heeft Samsonite haar klassieker omgetoverd in een unieke reisgezel die het avontuur van onze atleten onvergetelijk zal maken.

De Cosmolite™ is dankzij de revolutionaire Curv®-technologie, de lichtste en sterkste reiskoffer die je kan vinden! Een perfecte combinatie dus van stijl en elegantie met vernieuwende technologie en respect voor kwaliteit en duurzaamheid. Speciaal voor PyeongChang 2018 heeft Samsonite haar iconische koffer een Koreaanse look gegeven, de rode letters op de koffer betekenen Team Belgium in het Koreaans.

Samsonite, al 4 jaar official supplier van Team Belgium, verlengde midden 2017 zijn samenwerking met Team Belgium voor de Olympiade 2020. Samsonite zal zowel voor Team Belgium als het Belgian Paralympic Team reiskoffers leveren voor de Olympische Winterspelen van PyeongChang in 2018 en de Olympische Zomerspelen van Tokyo in 2020.

Christoph Bonte, General Manager Samsonite Benelux licht toe: “Samsonite is al jaren een trouwe partner van het BOIC. Wij geloven net als Team Belgium dat vriendschap, universaliteit, tolerantie, respect,… de basis zijn voor de allerbeste prestaties! Wij vinden het enorm belangrijk om onze Belgische atleten te steunen en ervoor te zorgen dat zij in stijl naar de Olympische Winterspelen kunnen reizen!”.

De Samsonite Limited Edition Team Belgium 2018 koffer is exclusief verkrijgbaar in de Samsonite Store in Brussel en op Samsonite.be vanaf 18 januari 2018 tegen de aanbevolen verkoopprijs van €439 (spinner 75).

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be