Team Belgium reist in stijl naar Rio…

met de allerlichtste koffer van Samsonite natuurlijk!

Vrijdag 11 maart 2016 — Had jij ze ook gespot op de Catwalk to Rio, de exclusieve RIO reiskoffer van Samsonite? Voor de derde keer op rij slaagt Samsonite er in om haar klassieker om te toveren in een ware must-have waarmee de Belgische Olympische atleten deze zomer als één team naar Rio zullen reizen. 

Paul Robert, General Manager Samsonite Benelux licht toe: “Net als bij Team Belgium maken ook bij Samsonite vriendschap, universaliteit, tolerantie, respect, … integraal deel uit van onze cultuur. Wij zijn dan ook al jaren een trouwe partner van het BOIC! Wij vinden het enorm belangrijk om jonge atleten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij in stijl “Together to Rio” kunnen reizen!”. 

Ook voor Rio trok Samsonite al haar registers open om een originele koffer voor Team Belgium te ontwerpen. Ditmaal kreeg de iconische Cosmolite™ koffer een ware grafitti-look, helemaal in het teken van de Belgische campagne. De Limited Rio edition straalt de typische street-art stijl uit die je overal in Rio tegenkomt.

De Cosmolite™ is dankzij de revolutionaire Curv®-technologie, de lichtste en stevigste reiskoffer die je kan vinden! Een perfecte combinatie dus van stijl en elegantie met vernieuwende technologie en respect voor kwaliteit en duurzaamheid.