Skip to Content

Team Belgium reist in stijl naar Rio…

met de allerlichtste koffer van Samsonite natuurlijk!

Had jij ze ook gespot op de Catwalk to Rio, de exclusieve RIO reiskoffer van Samsonite? Voor de derde keer op rij slaagt Samsonite er in om haar klassieker om te toveren in een ware must-have waarmee de Belgische Olympische atleten deze zomer als één team naar Rio zullen reizen. 

Paul Robert, General Manager Samsonite Benelux licht toe: “Net als bij Team Belgium maken ook bij Samsonite vriendschap, universaliteit, tolerantie, respect, … integraal deel uit van onze cultuur. Wij zijn dan ook al jaren een trouwe partner van het BOIC! Wij vinden het enorm belangrijk om jonge atleten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij in stijl “Together to Rio” kunnen reizen!”. 

Ook voor Rio trok Samsonite al haar registers open om een originele koffer voor Team Belgium te ontwerpen. Ditmaal kreeg de iconische Cosmolite™ koffer een ware grafitti-look, helemaal in het teken van de Belgische campagne. De Limited Rio edition straalt de typische street-art stijl uit die je overal in Rio tegenkomt.

De Cosmolite™ is dankzij de revolutionaire Curv®-technologie, de lichtste en stevigste reiskoffer die je kan vinden! Een perfecte combinatie dus van stijl en elegantie met vernieuwende technologie en respect voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be