Skip to Content

Vier Valentijn met Samsonite!

Wil je deze keer eens écht origineel uit te hoeken komen voor Valentijn en voorkomen dat je vervalt in traditionele last-minute Valentijn geschenken voor je geliefde?  Trek dan dit jaar de Samsonite Valentijnskaart!

VOOR HAAR

De Cosmolite Spinner 55 in trendy ‘pink’: Elke vrouw zegt ongetwijfeld volmondig JA tegen deze fantastische, lichte en stevige koffer uit de Curv collectie van Samsonite. Het enige nadeel? Het wordt zonder twijfel de favoriete reispartner van je vrouw! Beschikbaar vanaf €339.

Reversible Travel Pillow: wil je elke toekomstige reis van jouw partner onder optimale omstandigheden en in alle comfort laten verlopen? Dan is dit omkeerbare reiskussen het cadeau bij uitstek! Je kan het als gewoon, vierkant kussen gebruiken maar ook als neksteun. Prijs: €22.

Move Toilet Kit S  (Poppy Red): Deze handige toilettas in Poppy Red doet je vrouw ongetwijfeld zin krijgen om alles in te pakken en te vertrekken naar betere oorden! Prijs: €25.

VOOR HEM

Business Tech Rolling Tote (Black): wil je altijd een beetje mee op zakenreis met jouw man? Dan zit je goed met deze stijlvolle en handige koffer! Beschikbaar vanaf €299.

Xylem Spinner 55 (Azzurra blue): Wil je hem liever verrassen met een hippe koffer? Dan scoor je zeker en vast met de splinternieuwe Xylem collectie in het fantastische Azzurra blue. Beschikbaar vanaf €189.

Tabzone iPad Air Metalico (Turqoise): Niet meteen een koffer nodig? Dan maak je jouw man zeker blij met deze iPad hoes waarmee hij steeds hip en veilig onderweg is! Prijs: €45.

Voor meer informatie:
www.samsonite.be

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be